Objavljeno: feb 19 2021 09:32

Posao od kuće - više novca uz više slobodnog vremena

Objavljeno: feb 19 09:32
Pregleda: 43
Pozdrav svima 🙂
Ovim putem želim da vas pozovem u naš tim da zajedno učimo, radimo i napredujemo. 🫂
Student sam Saobraćajnog fakulteta, volim svoj fakultet i želim negde van države da idem na dodatno učenje i usavršavanje te sam zbog toga odlučila da na vreme započnem posao koji bi kasnije mogao da mi obezbedi sve potrebne uslove bez da zavisim od roditelja ili bilo koga drugog. Složićemo se sa tim da nikome od nas nije cilj da zavisimo od drugoga i da ne možemo sebi da pružimo kad i šta nam je potrebno, a da pritom ne zavirimo u tudji novčanik. 🙃
.
.
🌟Pre par meseci sam započela svoj online posao. Nakon obuke koju sam dobila od svog sadašnjeg tima za koji imam samo najbolje reči da kažem, odlučila sam da ozbiljnije udjem u ovaj posao te vas zato pozivam da krenete sa nama - da učimo, radimo, a i družimo se. 😇
💻 Bavimo se mrežnim marketingom - prodajom, reklamom, oglašavanjem, igranjem igrica ili pružanjem nekih drugih usluga (pisanje seminarskih, čitanje knjiga, fizički poslovi bilo koji...)
‼️Nisu bitne godine, znanje, iskustvo da krenete da menjate nešto u svom životu. Bilo da ste majka troje dece, da ste zaposleni u privatnoj firmi, da radite negde gde niste zadovoljni platom... možete se prijaviti i započeti nešto svoje!
⚠️Shvatite jednom da uspeh ne dolazi preko noći i da se moramo bar malo pomučiti kako bi sebi obezbedili stabilnu finansijsku budućnost.
.
.
📥Svi ste dobrodošli, a dodatne informacije možete dobiti putem E-mail adrese: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija