Objavljeno: nov 16 2023 11:56

Izrada Sajta, Web Prodavnice Povoljno

Objavljeno: nov 16 11:56
Pregleda: 18
Profesionalna izrada Web Sajtova, Web Prodavnica, Galerija, Portfolia po Vašoj želji, koji će vam pomoći da vaš biznis unapredite i podignete na viši nivo.

✔︎ Brz i responzivan dizajn za sve uredjaje

✔︎ SEO ključne reči za visoku poziciju u pretrazi

✔︎ Šire poslovanje uz prilagođenu online prodaju

Proces izrade sajtova:

Pocetna komunikacija: Prvi korak u izradi web sajta je upoznavanje vas i vase firme. Ovo nam pomaze da razumemo sta tacno ocekujete od svog sajta. Pored toga, veoma su nam bitne vase zelje i zamisli.

Web dizajn: U toku ovog procesa dacemo vam nase predloge za temu vase web stranice, kao i strukture iste. Nas cilj nije samo da izradimo sajt, nego da izradimo sajt koji ce biti atraktivan, moderan, funkcionalan, ali koji ce dobro predstavljati vas i vasu firmu.

Izbor domena: Bitno je da izaberete odgovarajuce ime domena koje odrazava sadrzaj i identitet vaseg websajta.

Izrada sajta: Posle odabira domena, teme i sadrzaja, konacno pocinjemo sa izradom vaseg web sajta. On-Page SEO ili SEO Optimizacija na stranici radi se paralelno sa izradom sajta.

Testiranje sajta: Pre nego sto sajt postane viralan, bitno je proveriti njegove performanse. To podrazumeva ispravnost svih funkcionalnosti, ukljucujuci kontakt forme, navigaciju i interaktivne elemente. , kao i brzinu sajta, responsivnost itd.

SEO Optimizacija: Kao sto smo vec rekli Osnovna SEO Optimizacija, takozvana On-Page SEO Optimizacija, se radi zajedno sa izradom sajta. Ali pored nje, postoji i Off-Page Optimizacija i lokalna optimizacija sajta. Ove vrste SEO Optimizacije se vrse tek nakon izrade sajta. SEO Optimizaciju cini i analitika i pracenje performansi sajta.

Marketing: Marketing ukljucuje razvijanje strategija za privlacenje posetilaca, ukljucujuci SEO, drustvene mreze, email marketing i digitalno oglasavanje.

Odrzavanje sajta: Posle izrade sajta bitno je odrzavati isti. Odrzavanje sajta podrazumeva ubacivanje novog sadrzaja, tehnicka podrska itd. Odrzavanje sajta nije ukljuceno u cenu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0612143621

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija