Objavljeno: maj 15 2024 02:35

Prevoz na festival Belgrade Music Week petak 28. jun 2024

Din

Objavljeno: maj 15 02:35
Pregleda: 19
Izvođači: Cunami, Devito, Inas, Sajfer, Teodora
Ako planirate da prisustvujete festivalu Belgrade Music Week,petak 28.juna 2024 u Beogradu, i želite pouzdan i udoban prevoz iz Novog Sada, imamo sjajnu ponudu za vas!.

Detalji o prevozu:
Datum: 28.06.2024

Početak festivala: 19:00

Vreme polaska: 16:30

Vreme povratka: po završetku.

Kapacitet: Do 5 putnika.

Cena povratne karte: 2000 dinara.

Minimum 3 putnika, za realizaciju putovanja.

Posle izvršene rezervacije, obavezna uplata u iznosu od 2000 dinara.

Naša misija je da vam pružimo udobno putovanje sa maksimalnim komforom. Naša vozila su moderna, dobro održavana i opremljena udobnim sedištima, klima uređajem i muzičkim sistemom. Naši vozači su profesionalni i iskusni, tako da možete biti sigurni da ćete stići na odredište na vreme i bezbedno.

Prevoz na festivalu Belgrade Music Week iz Novog Sada je idealan izbor za grupe prijatelja ili porodice koje žele da zajedno uživaju u muzici festivala. Putovanje u udobnom vozilu pruža vam mogućnost opuštanja i uživanja u prijatnom razgovoru tokom puta, bez brige o saobraćaju ili pronalaženju parking mesta.

Zakazivanje prevoza je veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate na broj telefona 0611365047 i rezervišete svoje mesto. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i dogovoriti se o vremenu polaska i povratka koje vam najviše odgovara.

Nemojte propustiti priliku da prisustvujete festivalu Belgrade Music Week i da se divno provedete sa svojim prijateljima ili porodicom. Rezervišite svoje mesto za prevoz na festival iz Novog Sada danas i obezbedite sebi nezaboravno iskustvo.

Vidimo se na festivalu!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija